Produkter

/Produkter/
­
Leverans sker alla helgfria dagar om beställning lämnas före 09:00 i annat fall följande dag.
  • Varje flaska avser förbrukning under 2,5 månader. Tillsammans med Protocel rekommenderar vi enzymer för matsmältningen och för att förbättra tarmfunktionen och därigenom kroppens upptag av Protocel. Läs mer om Protocel och hur det fungerar i boken ”Överlista din cancer” samt i författaren Tanya Harter Pierces Extramaterial. I ditt val mellan Protocel Formula 23 och 50 utgår vi från att du följt rekommendationerna i boken Överlista Din Cancer sida 163. Har du inte boken eller är osäker på ditt val ber vi att du kontaktar oss på MedNature via mail eller telefon.
  • Varje flaska avser förbrukning under 3 månader. Tillsammans med Protocel rekommenderar vi att enzymer tas för matsmältningen och för att förbättra tarmfunktionen och därigenom kroppens upptag av Protocel. Läs mer om Protocel och hur det fungerar i boken ”Överlista din cancer” samt i författaren TanyaHarter Pierces Extramaterial. I ditt val mellan Protocel Formula 23 och 50 utgår vi från att du följt rekommendationerna i boken Överlista Din Cancer sida 163. Har du inte boken eller är osäker på ditt val ber vi att du kontaktar oss på MedNature via mail eller telefon. Ladda ner testresultat från Brunswick Laboratories i Massachusetts, USA.
  • Den amerikanska psykologen och skribenten Tanya Harter Pierce, har i denna bok kartlagt en mängd alternativa behandlingsmetoder, bland annat med Protocel®. Boken tar även upp allmänna hälsofrågor, vilka ämnen i miljön och i oss själva som kan vara bidragande orsaker till ohälsa. Läs mer om boken på författarens hemsida: www.outsmartyourcancer.com
  • Varje burk avser förbrukning under 60 dagar, då rekommenderat intag är 3x dagligen. Under 2012 har det i USA tillkommit ett supplement till Protocel. Enzymer i tablettform avsedda att förbättra matsmältningen och tarmfunktionen. Därigenom förbättras också kroppens upptag av Protocel. Gravida eller ammande kvinnor bör rådgöra med läkare innan användning. Mer information om Enzymer pdf_16x16 Ladda ned för utskrift  (File size: 432 KB).